English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Pontmentés az utolsó pillanatban
Pontmentés az utolsó pillanatban

Vasas - FC Sopron 1-1 (0-0)

Budapest, Illovszky-stadion, 2000 néző.
Vezette: Arany T. (Vámos T., Tóth I.)

Vasas: Németh G. - Balog Zs., Hehér Z., Tóth A., Szabó O. - Zováth,  Kapic (Janjic 70.) - Csordás, Bárányos, Majoros (Waltner 65.) - Gyánó. 

Vezetőedző: Pintér Attila

Sopron: Rabóczki - Ibric, Bagoly, Radu, László A. - Silvestri, Sifter,  Horváth A. - Signori (Feczesin 12. Munteanu 50.) - Demjén (Cotan a  szünetben), Cigan. Edző: Dario Bonetti

Gólszerző: Csordás Cs. A 75., és Munteanu a 90. percben
Sárga lap: Balog Zs. (Cigan felrúgásáért) az 54. percben.

A mérkőzés statisztikája:
Összes lövés, fejes 9:8 (6:5)
Kaput eltaláló lövés, fejes 4:4 (1:2)
Szabálytalanságok 23:18 (10:9)
Lesek 5:3 (2:0)
Szögletarány 5:3 (3:0)

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 15. Peti 2006. Április 24. 08:40 
Kritikán aluli teljesítmény mindkét oldalon, ritkaszar meccs, Feczesin 0 teljesítmény. Legalább a vége azért jól sikerült:)
Angyalföldiek megint nagyon kemények voltak meccs elején...:)))
 14. 007 2006. Április 23. 11:20 
Megint szar volt az egész az olaszokat küldjétek már el a picsába az edzővel együtt!!!! Visszaesünk a 10.helyig ilyen hozzáállással!!
 13. Gholki 2006. Április 22. 18:40 
Hát Iváncsicsal kapcsolatba nem tudom mi van , de talán az lehet az oka hogy Gege kölcsönbe van itt. Idézem a multkori Gegéval készült riportból.
"Nevelővárosomba, Sopronba tavaly érkeztem vissza kölcsönbe, és edzek a nagycsapattal."

Lehet azért nem játszatják mert igy talán könnyeb lessz megvenni.

 12. sopronboy 2006. Április 22. 18:26 
Üdvözletem!
Először is szerintem mindenki tudja, a vezetők és a játékosok is, hogy a tegnapi teljesítmény enyhén szólva is ritka gyenge volt. Szerintem nekünk szurkolóknak nem kell külön-külön kritizálni a játékosokat, mint azt egy páran előttem tették, azt az edzői stáb pontosan tudja, hogy ki szerepelt gyengén. A történethez viszont az is hozzá tartozik, hogy egy hónap múlva kutya sem fog emlékezni a meccsre, csak arra, hogy döntetlent játszottunk. Azt viszont én sem értem meg, hogy a tehetséges fiatalok, pl.: Gege és Csontos, miért nem kapnak több lehetőséget. A Gege is a Ligacsapatban ontja a gólokat, a nagy csapatban pedig szinte sosem kap lehetőséget.
Reméljük a REAC ellen szép meccsen győzünk!
A Munteanunak pedig gratulálok a gyönyörű gólja miatt.
 11. tata 2006. Április 22. 16:56 
Az Ivancsics meg a Csontos miért nem kap annyi bizalmat, mint a sztároknak kikiáltott nagy nullák
 10. Dewmist 2006. Április 22. 15:40 
Tisztelt Bonetti úr! Ön milyen mérkőzést nézett tegnap??? Az első félidőben jól játszottunk??? Maga hol nőtt fel, hol játszott fiatalon, hol szerzett edzői képesítést??? Abban az országban, ahonnan érkezett, az ilyen teljesítmény után a média és a közvélemény élve boncolná fel Önt és a csapatát! A tegnapi "teljesítmény" egy kalap szar volt! Sőt 11 kalap szar! Semmi motiváció, semmi küzdeniakarás, 0 játék!!! Az eredmény ránk nézve hízelgő, most is azt mondom, nem érdemeltünk pontot! 15 másodpercnyi játék, 90 percből! Nem akarok senkivel vitatkozni, tegnap nem akartam egy játékost sem kiemelni, mert mindenki halovány volt! zeta- nak annyiban adok igazat, hogy Cotan egyetlen egyszer(!!!) döntött úgy , hogy nem omlik össze látványosan, amikor hozzáért a tavaszi szellő! Abból gól lett! Slussz, semmi mást nem csinált! Cigan, mint egy kezdő koris, esik-kel, ha valaki mellé áll!18 évesen NEM EZZEL kell kitűnni, ha el akar érni valamit a pályafutása során! Horváth A. tegnap egyszerűen minősíthetetlen, egyetlen épkézláb, használható passzra nem volt képes! Folytathatnám a sort, de felesleges! Ami engem nagyon felháborított, az a tegnapi hozzáállás! Nyugaton ilyet sehol sem mernek megengedni maguknak profi labdarúgók!
Bocs, ha hosszúra sikerült, de egyszerűen képtelen vagyok megemészteni a tegnapi meccset! Végtelenül becsapva érzem magam!
 9. Buckó 2006. Április 22. 15:29 
Nem baromság aki azt mondja nem érdemeltünk volna pontot,a játékosállomány és a helyezés alapján simán hozni kellett volna a meccset,ehelyett mi volt,a végén még a vasas rúghatott volna még 2 gólt ami az egyik szerencsének a másik meg a kapufának köszönhetően nem lett gól!Egyedül Cigan nem tud mit csinálni elől,főleg úgy,hogy rúgták-tiposták egész mérkőzésen!Fece helyett jobb lenne Gegét berakni a csapatba,de hát sajna ez nem biztos,hogy mostanában bekövetkezik
 8. Gholki 2006. Április 22. 13:40 
Hy

Nem tudom mi történt tegnap a csapattal, Beppe kiválása után teljesen összeomlottunk, elképzeléstelenül fociztunk. Cotan dicserhető a második félidei csapatból, látszott rajta hogy vissza akar kerülni a csapatba. Monteanu gólja egyszerűen káprázatos volt.

Mann13 az első felsorolásodból én kivenném Monteanu-t mert szerintem küzdött hajtott.

Reac ellen itthon mindenképp nyerni kell.

Beppe sérülése valószinüleg kiújult és sajnos valószinüleg nem is fog már játszatszani többet(remélem játszik még) úgyhogy keritteni kell egy irányitó kp marha gyorsan.

És egy nagy baromság hogy nem érdemeltünk a pontott!

Hajrá Sopron!
 7. Liver 2006. Április 22. 13:28 
Kiábrándító volt, de az, hogy nem érdemeltünk pontot, az egy baromság. Rúgtunk egy szabályos és gyönyörű gólt, a Vasas meg elpuskáztaa helyzeteit. Megint csak azt tudom mondani: a focit gólra játszák, és abból mind2 csapat egyet-egyet rúgótt. A helyzetek értékesítése épp' olyan fontos része a focinak, mint egy jó kapus.A bíró nem befolyásolt semmit, tehát a döntetlen reális.
A játékunk, és különösen néhány játékos teljesítménye viszont gyalázat. Itt van ez a teljesen tét nélküli, elméletileg felszabadult meccsek sorát hozható tavaszi szezon, ahol be lehetne építeni a fiatalokat,de erre semmi nem utal. Nem gyenge a játékoskeretünk, elbírná egy-két fiatal beszoktatását a nagycsapatba, ehelyett hajszoljuk az eredményt, nyárom meg majd megint megy és jön 25 játékos, mi meg keressük a csapatunkat. Koncepciónak továbbra sincs nyoma sem, ad hoc jellegű az egész, és ebben Bonetti is nagyon ludas.
FIATALOKAT A CSAPATBA, akkor is, ha elmaradnak a győzelmek, de szokják a légkört, hogy ősszel lehessen rájuk számítani, és lehessen szeretni a csapatot.

HAJRÁ SOPRON !!!
 6. acidburn 2006. Április 22. 12:12 
TV-n néztem a meccset. Minden tiszteletem a tiétek, ti akik kimentetek ezt a szart megnézni.

Hát a motivációt én sem láttam. Most elöször érzem azt, hogy egy olyan eredmény értünk el amit nem érdemeltünk ki. :-(

Ennyi eladott labda (itt kiemelném Horváth Andrist akir valami borzalom hova rugdossa elöre a labdát) és egyéb hiba; egyszerüen rossz volt nézni.
 5. zeta 2006. Április 22. 11:37 
Hi!

A tegnapi meccs,(bocs!)nem érdemli meg ezt a jelzőt, valami undorító volt, megye II-ben nagyobb intenzitást, akarást, megkockáztatom kevesebb technikai hibát látni.Egy dolog keményen meglepett! Mi történt Cotannal?Először fordult elő, hogy nem "omlott" össze az ellenfél első érintésére!!! Munteanunak gratulálok, először, de remélem nem utoljára köszönt be! Az egy parádés megoldás volt, talán ahogy Bari Csorit kiugratta, lehet még fociként említeni
 4. man13 2006. Április 22. 11:16 
Tisztelt Vízer Úr!
Nem tudom eljutnak e Önhöz a következők: minden tiszteletem az Öné, hogy ennyi pénz áldoz egy olyan műfajra, aminek a sorsa finoman szólva is mostohán kezelt. DE: miért nem bízza olyan emberek tanácsaira magát, akik Önhöz hasonlóan csak a SIKEREKBEN gondolkodnak és esetleg már le is tette valamit a soproni futball tálcájára az elmúlt években (ennél jóvl kevesebb pénzből). Ön olyan emberekre hallgat, akik a siker helyett a játékoseladás utáni pénzből várnak részesedést. Ezért vannak itt olyan "labdarúgók", akik egyszerűen nem ide valók. Olyan játékosok lettek igazolva, akik még SEMMIT sem tettek le a soproni futballban és mégis más megítélés alá esnek, mint akik már régóta itt húzzák az igát.Nincs csapategység, s pont ezért nincs, s igazi eredmény sem lesz így sohasem. Mi, szurkolók támogatjuk a csapatot, mint ahogy Önt is addig, amíg a bizalmunkra érdemes. Mert ez a játék értünk van, nem pedig önös érdekekért. Bízunk a szebb jövőben, kérem fontolja meg a fentieket, s azt, hogy az Ön által álmodott jövő SOPRONI NAGYCSAPATÁBAN kik azok, akik érdemesek arra, hogy felvegyék a piros-fehér mezt...
 3. man13 2006. Április 22. 10:51 
Apróságok:
- a 27 tavaszi pontból 17-et szereztünk
- a csapat az 5. helyen áll
- kupakiesés (EZ MEGMAGYARÁZHATATLAN ÉS ELFOGADHATATLAN)

Szerintem magunkat áltatjuk, ha azt mondjuk, nekünk marha sok minőségi játékosunk van: Cotan, Fecze, Demjén, Munteanu, Costisor, Kiss stb. akiktől csodát várunk. Hát nem. Sajnos ők mind mentálisan, moid képességben nem tudnak többet. Ehhez képest a fenti adatok szerintem a realitáson is túlmutatnak. Van 8-10 játékosunk, akikre lehet számítani. Ennyi. Szóval nem várjunk csodát tőlük. Ha igazán jó csapatot akarunk látni jövőre, legalább 6-7 embert le kell cserélni, de 3-4 minőségire, akkor lehet nagyot álmodni. Sajnos Vízer Urat a külföldi tanácsadói szépen megvezetik jó néhány játékossal. Ezekből a játékosokból nem tud vásárt csinálni ezzel a teljesítménnyel, az biztos. Livernek volt egy fontos szava: MOTIVÁCIÓ. Nehogy már a tizenéves, dédelgetett "sztárjainknak" motiváció kell a focihoz. Akkor hagyják abba. Lehet tanulni, dolgozni. Érdekes, hogy Sartoron, Bagolyon, Horváthon, Sifteren, Rabón, Ciganon, Radun, Silvestrin, Ibricen nem látom ezt a hiányt, mégha néha gyengébben megy is a játék. Náluk az akarat és alázat mindig megvan. Bele kell verni a fejekbe, hogy ki kiért van, ha ezt egyesek nem értik meg, mehetnek. A szurkoló hülye, de nem vak... Hajrá Sopron!
 2. Buckó 2006. Április 22. 10:29 
Én már nem is irok semmit arra,hogy mi volt tegnap,annyira siralmas volt az egész mérkőzés!Fece úgy szar ahogy van,akár sérült akár nem,ha esetleg még mindig sérüléssel bajlódik(most meg főleg)akkor addig ne álljon be focizni,mert így csak kárára van a csapatnak!!
 1. Bálna 2006. Április 22. 10:15 
Hi!
Hát ami a tegnapi teljesítményt illeti szerintem egy nagy nulla. (a szépségdíjas góllal együtt). Lélektelen, semmitmondó! Több jelzőt felesleges írni mert akkor az egész oldal sem lenne elég. A Fecének meg kellene mondani h elindult a bajnokság (lassan vége is) jó lenne ha a produkció is olyan lenne amiért ide szerződtették. Ami még egy kicsit furcsa! Remélem ezeket a hozzászólásokat olvassa valami vezőféle, ezért inkább neki mondom, h illene nem bocs KÖTELEZŐ legalább idegenbe a csapatot elkísérő szurkolókhoz odamenni és megköszönni a bíztatást!!! Mert végül is ki szórakoztat kit? (költői)
Amúgy az egy pont nem rossz!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. június 23., szerda
Zoltán
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470