English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

 

NB I.

Sira István

1

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Danilo Belic 2

gól

Hullám Attila 1

gól

 

 

 

Magyar Kupa

Jimmy Tchana 2 gól
Danilo Belic 1 gól

--

 

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond 1 gól
Dancs Roland 1 gól
Györök Tamás 1 gól

 

NB III

Németh D. 2 gól
Zana Norbert 4 gól
Freud Gábor 1 gól
Birtalan Botond 1 gól
Legoza László 3 gól
Herczeg Endre 1 gól
Reinhardt László 1 gól
Varga Domonkos 1 gól

 

 

 

 

NBI-es tabella
1. Honvéd 16
2. MTK 15
3. FC Fehérvár 13
4.

DVSC TEVA

13
5.

Újpest FC

12
6.

Kaposvár

12
7.

ZTE

11
8.

Vasas

11
9.

Győr

11
10.

Nyíregyháza

10
11.

FC Sopron

9
12.

Paks

6
13.

REAC

6
14. Siófok 5
15. DVTK 4
16. Tatabánya 0
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Csapatkapitányunk szót kért
Csapatkapitányunk szót kért
Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 21. boy1970_CBS 2006. Április 28. 11:15 
Visszatér a Megyeri útra a tavaszi szezon előtt Sopronba kölcsönadott védő, Kiss Zoltán - adta hírül az Újpest FC hivatalos honlapja.

A 20 éves játékos azonban már nem léphet az újpestiek színeiben pályára az idei bajnokságban.

"Kedden a szakmai stáb tagjai közölték velem, hogy feleslegesen vagyok a klubnál és nem férek bele az elképzeléseikbe, mert nyáron úgyis visszajövök Újpestre, továbbá Sartort és Ibricet mindenképpen játszatniuk kell - nyilatkozta a honlapnak Kiss. - "Azt is elmondták, hogy hosszú távon gondolkodnak, ezért leküldenek a tartalék kerethez, ami szerződésmódosítással járt volna együtt. Azt nem fogadtam el, így közös megegyezéssel felbontottuk a megállapodást.

"Őszintén szólva nekem nem tiszta az ügy, mert eddig több dicséretet kaptam, mint kritikát, sőt azt mondhatom, hogy elégedettek voltak velem. Az edzők egyébként azt állították, hogy a klubvezetők döntöttek így, akik viszont azt mondták, hogy az edzők. Rosszul esett, hogy így kellett eljönnöm Sopronból, de egyáltalán nem bosszankodom, mert legalább Újpesten készülhetek. Nem érte meg a Sopronhoz szerződni, de most már csak arra készülök, hogy az új idényben minél többet játszhassak az Újpestben."
 20. zeta 2006. Április 27. 12:58 
Üdv minden hozzászólónak!
Úgy látom, a lényeget nem vettétek észre: akadt valaki, aki fontosnak tartotta leszögezni, fontos neki a szurkolók véleménye. Ahhoz nem kis emberi nagyság kell, hogy "elvigye a balhét" az egész csapat nevében!Pedig ha valakinek, akkor a Gabinak nem kell magyaráznia a saját teljesítményét, neki elhiszem, hogy figyelmetlenség volt a részéről.Hogy a többiekkel mi a helyzet?Sajna egy keretet alkotnak, de nem egy CSAPATOT!
 19. Patrick 2006. Április 27. 11:32 
Üdv all!

Én régen nem írtam ide, ennek meg is van az oka, de most nem ez a lényeg.
Egy csapat és a játékosok úgy tudják magukból kihozni a maximumot, ha a szurkolótábora mögötte áll, akkor is ha MEGY a szekér, akkor is HA NEM!!! Nyilván ez fordítva is igaz!
Úgy nem lehet focizni, hogy emlékszem olyan hazai meccsre, az ellen ment 2 góllal és mindenki kussban ült a székén, semmi szurkolás vagy valami, csak a bekiabálások meg a soproni játékosok szidása ment, hát így nem lehet játszani emberek!

A 90. percben megszerezni az 1 pontot, hát ki ne kerülne a "hatása alá"?
Nekem is bökné a csőröm, ha a fiúk nem köszönnék meg a szurkolást, de ami megtörtént megtörtént, Gabi bocsánatot kért a csapat nevében is.
Hétvégén jön a Reac ki kell őket tömni és amit elmulasztottak a fiúk múltkor azt most be fogják pótolni! Az 5. helyet meg szépen visszavesszük a fagyitól.
Én nekem is fáj a fogam , hogy Cotan több játéklehetőséget kap, mint az a játékos aki itt született Sopronban. Ezzel az a baj, hogy ez ellen nem tudunk semmit tenni.

HAJRÁ SOPRON!!!
 18. Pöcsi 2006. Április 26. 22:41 
A, szerintem igazad van!De ez a jatekosokon mulik, a nezök azt kapjak amit ök marmint a jatekosok produkalnak minden tekintetben.
 17. A 2006. Április 26. 21:42 
Kedves divi,valószinüleg ugyanazt amit itt.Konkrétan kapják be,ha arra nem képesek,hogy felemeljék a kezüket és tapsoljanak,azon a 15 méteren amíg el nem tünnek a játékoskijáróban.Szerencsére ez a jelenlegi álományunknál csak elvi kérdés,hiszen mindig figyelnek a közönségre(mivel a mi tulajdonosunk megköveteli a játékosoktól,hiszen néhány éve még ő is "közönség"volt....nem importálhat mindenki elnököt Romániából)
 16. divi 2006. Április 26. 21:05 
Kedves A.Nem tudom,hogy te mit mondanál a kedvenc csapatod egyik sztárjátékos hasonló interjúja után.Azt viszont tudom,hogy ez egy nagyon megnyugtató interjú volt a mi Gabinktól!!!

HAJRÁ SOPRON!!!
 15. Pöcsi 2006. Április 26. 20:30 
Ez am valami ami jo hajrasopron, IGAZAD VAN!!! Ha valakit erdekel es nem tudja 100 000 vannak a BARCA-MILAN meccseen!EZ MAR VALAMI!!!Nem MK elödöntö
 14. Sopronka99 2006. Április 26. 20:17 
Az 5. hely Intertotó kupát jelent?:S
 13. hajrasopron 2006. Április 26. 19:47 
Még valami: jó olvasni mások véleményeit, és jó olvasni, hogy sokan gondolkodunk hasonlóan bizonyos dolgokról... aki olvasta a posting-omat lent, tudja mire gondolok. De feleslegesen tépjük a szánkat, mert sem az edző sem az érintett játékosok "nem beszélni magyart"... és nem hinném, hogy bárki is lefordítja nekik... talán ha valaki beírná románul:). Azt meg megint nem hinném, hogy Bagoly majd még egyszer nyilatkozik és kitért az itt felvetettekre... sem a vízer, sem más... más helyeken a szurkolókért van a csapat, gondolok itt pl. Diósgyőrre... pedig azok a játékosok a mieink cipőjét sem vihetik tudásban, de van szívük... és nem is kevés... de hogyan is érezné át egy román játékos, hogy milyen is a Hűség városának csapatában játszani...
üdv
 12. Pöcsi 2006. Április 26. 18:26 
Az jo dolog,hogy a csapatkapitany szot ker es elmodja a velemenyet!Az, hogy barmely meccs utan oda mennek megköszönni a bittatast az egy kicsit müveltseg kerdese.Igazi tartasuk akkor van es ezt ertem barmely csapatra,ha vesztes meccs vagy rossz jatek utan köszönik meg a biztatast!Akkor van ver a...-ban. Egy elözö hozzaszolasomban irtam lassan a tovabbi jövö szezoni feladatokra is kell koncetralni,mert az idö halad.Valami cel es ahhoz megfelelö feltetelek es jatekosok kellenek.Sajnos a csapatot nem lattam meg,de ahogy irtam mar a kepessegek alapjan es az edzö miatt nagyobb celokat is kitüzhet maganak es nem "alibi focit jatszani". De ez igaz mas csapatokra is,mert a bajnoksag igy nem er semmit!
 11. A 2006. Április 26. 17:43 
man,ezek a problémák nem is a Sopronban játszott meccsekel kapcsolatban merültek fel!Az nem teljesitmény,hogy ott kimész meccsre,utazni 500 kilométert venni az 1500 Forintos jegyet az már valami!Számomra az a legfurcsább,hogy ráadásul nállatok napi,közvetlen kapcsolat van a játékosokkal,találkozhattok a benzinkútnál,a boltban,az éjszakai szórakozóhelyen stb...mivel kisvárosban éltek!Én húsz év alatt egyetlengyszer találkoztam aktív Újpest játékossal...Kovács Zolival a Debrecen-Tatabánya Magyar kupa döntőn Vácon!Egyszóval személyes a kapcsolat,mégis szarnak rátok....(ez több mint egy:-)))
 10. man13 2006. Április 26. 14:50 
Azért azt halkan hadd jegyezzem meg: én a nyugatin ülök a hazai meccseinken és egy-egy győzelem után mire a csapat először felénk fordulva tapsol, majd két perc múlva elindul a játékoskijáró felé szintén köszönteni a keletin lévőket, ott már a 2000 emberből jó ha 200 van... A lefújás után 3 perccel...
 9. Liver 2006. Április 26. 14:44 
Azért ne gondoljuk, hogy ez a "figyelmetlenség" csak a mostani csapat sajátossága. Például amikor a Komjáti-féle csapat az alsóházban fontos meccsen győzött Dunaújvárosban (2-1), akkor is "elfelejtették" megköszönni nekünk (kb. 10-15 soproni volt) a bíztatást. Pedig akkor még bőven a pályán voltak, amikor szólt a "gyertek ide", de még csak oda sem intettek...
Ezzel együtt én azt mondom, hogy ez nem a szurkolók leszarása, hanem figyelmetlenség, amin persze illene változtatni.
 8. beppefan 2006. Április 26. 14:04 
na jah...ezt nem Gábor találta ki... ha vasárnap, vagy hétfőn megjelenik ok (talán), de így ...aki magyarázkodik , az mindíg sáros, nem csupán ez a meccs a mérvadó, ez nem először fordult elő, emlékeztetném a szurkolókat mi történt pár éve egy-egy meccs után!? legyen az akár vesztes meccs is! észre kell venni, egyes játékosoknak roppant kínos lenne a mérkőzés után odamenni a szurkolókhoz...
 7. Dewmist 2006. Április 26. 10:38 
Kedves Gábor! Mivel magan is a keményen kritizálók között voltam, úgy gondolom, illik válaszolni a nyilatkozatodra! Mivel személyesen is ismerjük egymást ( Siegendorf, koripálya, Kórház Sartorral ) remélem tudod, hogy a kritikám a csapatért és nem ellene szól! Én most is azt mondom, rosszul játszani lehet, de SZÍV nélkül soha!!! Ezt hiányoltam leginkább a Vasas elleni mérkőzésen! Motiválatlanul, lélektelenül, lelkesedés nélkül léptetek pályára! Természetesen jobb az 5. hely, mint a 12., de éppen azért játszhatnátok nyugodtan, felszabadultan, mert tudjátok: kiesésről szó sincs, dobogóra és - valljuk be őszintén Intertotó kupára - ugyanúgy semmi esély! Most kellene elkezdeni a jövő csapatát alapozni, persze ehhez meg azt kéne tudni, ki marad ( edző-játékos egyaránt )!? Szóval a hozzáállásról van szó, ami egyáltalán nem volt "profi" a Vasas ellen, mert ezt a csapatot nektek minimális koncentrációval és motiváltsággal is gólokkal kellett volna vernetek!
Ugye, ebben egyetértesz velem, kedves Gábor?
 6. mofer 2006. Április 26. 09:49 
Tényleg szép dolog, h elnézést kért.Én kint voltam a meccsen és nemigazán láttam a srácokon, hogy önkivületben lennének a meccs végén...
Azzal viszont egyetértek, hogy egy rosszabbul sikrült meccs miatt nem kéne azonnal nekiesni a csapatnak.Sztem ilyen tavaszi teljesítményre az ösz után nem nagyon lehetett számítani.
Teljes mértékben egyet értek azokkal, akik pár román légiossal kevesebbet szeretnének.Cotan egyáltalán nem csapatjátékos, állandóan csak a cselre megy de ütközni már nem szeret.A Munteanu ha csak alig játszik, akkor miért van itt, cserepadra nem hiszem,h külföldi kéne.A Cigan és a Radu sztem jó igazolások voltak.
 5. Liver 2006. Április 26. 06:54 
Ha valaki hibázik, és azért elnézést kér, illik akceptálni.
Kár, hogy pont az a játékos (persze, mint csk) kénytelen magyarázkodni a teljesítményért, akinek a mentalitása és játéka talán minden szurkoló szemében példaértékű. Jobban örülnék, ha mondjuk Feczesin, Cotan, Demjén vagy egy-két másik lókötő exkuzálná itt magát azért, amit a pélyán nyújt. Szerintem amúgy nem szerencsés dolog párhuzamot vonni a Misi-féle 5. helyezett csapat, és a mostani között, mert az akkori, kb. 2-3 góllal verné a mostanit...
Gabi, elégedettek vagyunk az eredményekkel, de azt nem várhatod el, hogy pl. a Diósgyőr, Kispest vagy éppen a legutóbbi Vasas elleni produkciók láttán lelkendezzünk. Ezek a meccsek finoman szólva is lehangolóak és kiábrándítóak voltak, legkevésbé a Te hibádból. Emlékezz vissza, hogy azon a bizonyos 5. helyezéses tavaszon a Loki elleni itthoni 2-3 után standing ovation mellett vonult a csapat az öltözőbe. Ha megfelelő a produkció, a közönség a vereséget is könnyebben megemészti. És hiába győzünk egy számunkra tét nélküli sorozatban, ha kínszenvedés a 90 perc...
És tehetetlenül dühöngünk, amikor azt látjuk, hogy egy nagy tehetségű, de gyalázatos mentalitású és többnyire gyalázatos játékot produkáló román játékos (Cotan) rendre több lehetőséget kap, mint a soproni szülétésű csapattársa. Talán nem csak szakmai okokból...

HAJRÁ SOPRON !!!
 4. A 2006. Április 25. 23:33 
Szimpatikus,hogy így próbálják kimagyarázni magukat a játékosok....csak hihetetlen!Gábor te egy rutinos játékos vagy rengeteg meccsel a hátad mögött,ne vakíts már,hogy egy gól miatt nehezetekre esik menetközben felemelni a kezeteket és tapsolni néhányat a szurkerek felé(mivel a Vasas pályán pont a játékoskijáró felé esik a vendégszektor).Ráadásul ugyanezt láttam néhány hete az MTK pályán is ahol ráadásul néhány hangos fiatal még hivott is titeket....szóval hagyjuk a hülye dumát,becsüljétek meg azokat akik komoly áldozatot hoznak azért,hogy veletek legyenek! "Your never walk alone"...
 3. hajrasopron 2006. Április 25. 22:47 
kérdés Bagolyhoz: és hogy képzeled el a jövö évi csapatot, 1,2,5 vagy 15 román csapattárssal? ha jók az információim az olaszországi edzötáborban is jól kijöttél velük... habár tudom, hogy nem fogsz válaszolni, de erre majd talán: ki a jobb játékos: a Gege vagy a Cotan? de ez a kérdés szóljon a többi szurkolóhoz is... szerintem Sopronban többen látnák szivesen a Gegét a csapatban... de várjuk ki a végét, hátha a klubvezetés, esetleg Signore Bonetti választ ad rá, hogy miért a külföldi Cotan és nem a magyar (és S O P R O N I) Iváncsics játszik! Gege ne add fel, a szurkolók melletted állnak! eljön még a te idöd! egy szurkoló a sok közül
 2. khm 2006. Április 25. 21:33 
Ámen! ugy érzem ez egy nagyon szimpatikus "szókérés" volt! Hajrá Sopron!
 1. huho 2006. Április 25. 21:17 
Bagoly jól mondod4
Hajrá Sopron!!!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2021. június 23., szerda
Zoltán
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
             
 
 
Edzésterv

Hétfő, 09.10,
szabad

Kedd, 09.11. Városi Stadion,
17:00 edzés

Szerda,09.12,Városi Stadion,
17:00 edzés,ZTE B
 - FC Sopron B, 17:00,

Csütörtök: 09.13,
Városi Stadion, 17:00, edzés

Péntek:09.14,
Városi Stadion
17:00 edzés

Szombat: 09.15, 18:00,FC Fehérvár - FC Sopron

Vasárnap,09.16,16:00,FC Sopron B - Veszprém,

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet

Warning: getimagesize(../html/adatok/SOPRONI.LIGA.LOGO..jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/matavsopronfc.axelero.net/html/scripts/index.php on line 470